lauantai 15. joulukuuta 2012

Valokuvausta sähköpyörätuolista käsin

Olen valokuvaus alan harrastaja, joka sattumoisin istuu sähköpyörätuolissa. Aloitin harrastuksen varsinaisesti keväällä 2010. Minulla on kaksi järjestelmäkameraa käytössä tällä hetkellä (Pentax K7 ja Nikon D300).

Minun blogini päämääränä on kertoa teille:

  1. haasteistani valokuvauksessa,
  2. esitellä ottamiani kuvia ja sen tapahtumahetkistä,
  3. kertoa kuvausreissuista,
  4. esitellä muita vammaisia valokuvaus alan harrastajia sekä alan ammattilaisia ympäri maailmaa,
  5. esitellä tapahtumia tai näyttelyitä.

Ensi vuoden keväällä on myös tarkoitus kokeilla digiscopingia eli kuvausta kaukoputken avulla. Siitä myös kerron lisää jatkossa.

Suomenlinna Polkupyörä
Toivottavasti aiheita riittää. Kuvausreissut ovat olleet tapahtumarikkaita ja odottamatonta on usein tapahtunut minulle taikka pyörätuolille. Pyrin blogissa tuomaan kerrallaan yhden aihepiirin, jotta se ei hajoaisi käsiin. Toivottavasti kestätte hieman kirjoitusvirheitä, sillä aivoni eivät tahdo huomata teksteissä  kaikkia virheitä hahmotushäiriöni takia.

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että olet laittanut blogin pystyyn. Olen itse kuvaillut aktiivisemmin pari vuotta pyörätuolista käsin ja nykyisenä kalustona Pentax K5, joten seuraan tätä blogia kiinnostuneena jatkossa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Halme. Toivottavasti blogista on hyötyä sinulle ja monelle muullekin. Myös että se rohkaisee aloittaa uuden harrastuksen valokuvauksen parissa vammasta huolimatta.

      Tervetuloa kaikki muutin ihmiset vammaisesta vammattomiin. Tämän blogin tarkoitus on tutustuttaa teidät erilaisten valokuvaajien arkeen.

      Poista